Μεγάλη τετραήμερη προσκυνηματική εκδρομή σε Χαλκιδική και περίπλους του Αγίου Όρους. Από Παρασκευή 1 Οκτωβρίου-Δευτέρα 4/10/2021.

Διοργάνωση: Μητροπολιτικός Ναός Αιγίνης.

Πρόγραμμα

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου: Αναχώρηση από Αίγινα με το πρώτο πρωϊνό δρομολόγιο των πλοίων. Επιβίβαση σε πούλμαν στον Πειραιά. Άφιξη σε Ξενοδοχείο στην Ιερισσό Χαλκιδικής (περίπου στις 18:00). Τακτοποίηση σε δίκλινα ή τρίκλινα δωμάτια. Διανυκτέρευση.

Σάββατο 2 Οκτωβρίου: Κρουαζιέρα, περίπλους του Αγίου Όρους (προσκύνηση Αγίων Λειψάνων, τα οποία θα φέρουν Αγιορείτες μοναχοί), επιστροφή στο ξενοδοχείο.

Το βράδυ ομιλία του π. Εμμανουήλ Γιαννούλη με θέμα τον Άγιο Νεκτάριο, με μαρτυρίες προσώπων που τον γνώρισαν στην Αίγινα. Στη συνέχεια βραδινή Θεία Λειτουργία (20:30-00:30).

Κυριακή 3 Οκτωβρίου: Πρωϊνό στο ξενοδοχείο. Προσκύνημα σε Ιερές Μονές: Οσίου Αρσενίου του Καππαδόκου, Τιμίου Προδρόμου και Ευαγγελισμού της Θεοτόκου (Ορμύλια) Χαλκιδικής. Το βράδυ πολιτιστική εκδήλωση για τα 200 χρόνια της Εθνεγερσίας.

Δευτέρα 4 Οκτωβρίου: Πρωϊνό και αναχώρηση.Κατά την επιστροφή προσκύνημα σε Ιερές Μονές : Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου( προσκύνημα στον τάφο του Οσίου Παϊσίου), Μικροκάστρου και Κονταριώτισσας (Οσίου Εφραίμ του Σύρου), ανάλογα με τον διαθέσιμο χρόνο μας. Επιστροφή στην Αίγινα με το τελευταίο δρομολόγιο.

Τιμή: 200 Ευρώ το άτομο

Στις οικογένειες θα γίνουν ειδικές τιμές για τα παιδιά.

Στη τιμή περιλαμβάνονται:

3 διανυκτερεύσεις σε δίκλινα ή τρίκλινα ξενοδοχεία 4 αστέρων.

3 γεύματα το Σάββατο , 3 την Κυριακή και το πρωϊνό της Δευτέρας.

Εισιτήρια πλοίων Αίγινα- Πειραιά, επιστροφή.

Μετακινήσεις με το πούλμαν.

Η κρουαζιέρα περίπλους του Αγίου Όρους.Τα πρωϊνά στα ξενοδοχεία .

Δεν περιλαμβάνει:

Την διαδρομή με πούλμαν στα μοναστήρια της Χαλκιδικής.

Τα φαγητά κατά την διάρκεια της διαδρομής ανόδου και καθόδου προς Θεσσαλονίκη με το πούλμαν.

Για δηλώσεις συμμετοχής: τηλ. 6946827152, 22970-25573.

Προθεσμία: Μέχρι Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

Καλό μας Προσκύνημα!

π.Εμμανουήλ Γιαννούλης

Scroll to top